Diverse

Mikael och jag var på chilimiddag hos mamma och pappa idag. Fruktsallad och grädde till efterrätt. Man blir liksom extra glad när man sätter sig och det ligger en efterrättssked där. Har glömt vad jag ville med det.

Hur som helst, det snöar idag. Nu ser det ut som jul, i alla fall utomhus. Vi har fortfarande lite kartonger från Mikaels flytt ouppackade, men städade undan så att man ser matbordet nu. har fortfarande bara fått upp en enda julstjärna i fönstren. En annan ligger på golvet framför altandörren, och en ljusstake står på balkongen, ouppackad alltså. En sorglig husmor är jag den här julen, värre än vanligt. Och förresten så tror jag inte att vi kommer att få iväg några julkort. men god jul ändå! Och så har jag inte postat Ulles bröllopstackkort än, det är också ett litet dåligt samvete. Det har stått med frimärke på på diskbänken i tre veckor nu tror jag. Är alla så värdelösa som jag? På Facebook verkar det som om alla bakar dubbla satser med lussekatter med vänster hand? Mitt senaste Facebookinlägg handlade om att jag inte gillar Marabous Vinter.

Jaja. Jag har visserligen inte ens tänkt mig att baka lussekatter, men däremot fick jag ihop lite deg till chocolate chip cookies förut, så nu ska jag klutta bollar på en plåt och njuta kakor med mjölk om 10 minuter.

Fast det är klart, jag har ju inte satt på ugnen än. Det var som härom dagen, när jag kokade fisk och skulle ha äggsås till. När såsen var klar skulle jag mosa äggen, och kom på att jag inte hade kokat några. Det blev pepparrotssås istället. Man måste ha hjärnan med sig i köket. Så att hemmafruyrket är fördummande skriver jag absolut inte under på. För mig skulle det vara ett lyft, intelligensmässigt :) Tjosvejs!

Inga kommentarer: