Värsta cirkusen!

Alltså, jag trodde det var svårt att få sina möbler sålda på Blocket. Så fel jag hade. Eller så är det att boråsarna är snålare och inte köper "nytt" så ofta, vad vet jag. Jag är sååååå glad, för soffan är såld och hämtad redan! Men det ringde så mycket i förmiddags (och morses! för jag hade glömt att ta bort ljudet på mobilen... grr) att jag knappt ens hann till kyrkan i tid!

Och det bästa av allt, nä, men EN av de bästa sakerna var att vi inte behövde montera ihop den i min lägenhet för att visa den, utan killen tittade bara på kuddarna lite grann och kollade med Mikael hur man satte ihop den. Och så bar de ner den! Och köparkillen var så söt och snäll och lite lågmäld, en riktig religiös typ :)

På väg hem till mig igen efter soff... vill inte säga nåt som innebär att jag har gjort en affär på sabbaten ... ja, det med soffan i alla fall, så såg vi en megastor älg preciiiiiiiiiiis vid vägkanden. Han var så enorm att han knappt kunde röra sig såg det ut som, men han käkade blad för glatta livet. Om man väger ett halvt ton (eller whatever) och bara äter blad så får man nog ätaunder mesta delen av sitt vakna dygn för att få i sig nog mycket kalorier! Jag tog kort med mobilen men när jag försökte ladda in CD:n med drivrutinerna tidigare idag så funkade det inte. Vi får se om jag bryr mig om att försöka eftersom jag bara är vid den här datorn under ett par veckor till. Men han var stooooor, jag lovar!

Funderar förresten på att köpa den billigaste soffan, en röd för 700:-. Fast M säger att hälften av annonserna på blocket säkert redan är på sålda grejer som folk bara inte har tagit bort så den kanske inte ens finns kvar. (Just det, jag har inte tagit bort min soffannons heller...) Sen har jag hittat en snygg röd matta för 200:-. Kan bara köpa ett par enkla ljusa gardiner på IKEA att ha till, och en röd dyna till gungstolen har jag redan. Hmm. Kanske jag ska snåla med pengar och dessutom vara djärv med färg???

Inga kommentarer: