Blod, svett och tårar

Ja, det är ju blod, svett och tårar som räknas. Jag antar att torr i munnen inte riktigt anses fint nog att tillhöra samma kategori av fysikaliska känsloyttringar. Blev i alla fall alldeles torr i munnen idag när jag träffade ... vågar jag ens skriva det, det är så fjantigt ... Mikaels dotter och hennes man här utanför receptionen. Jag avskydde verkligen mig själv för att jag är så blyg och rädd att jag blev torr i munnen. Om jag inte hade blivit torr i munnen hade jag ju kunnat tro på mig själv att jag är sådär cool och suave och världsvan och social och självsäker som jag brukar säga att jag är. det är jobbigt när man upptäcker att man inte är så perfekt som man brukar tycka att man är. Och jag vet, jag är inte som andra kvinnor som alltid brukar tycka att de inte duger. Får jag inte klaga då eller? :)

"Lättnadens suck" får nog inte heller vara med bland de mer celebra orden ovan. Men det drog jag ikväll när det plingade nyss på gmail och det var min hemlärare i Borås som säger att han kan hjälpa till att flytta och ordna flytthjälp till den 4 juli. Nästa helg får jag upp mina möbler till lägenheten!!!!! och gissa om jag ska börja stoppa in grejer redan på fredag när jag får nycklarna. mamma undrar vad jag har med mig som kan avvaras, men jag köpte massa tomatsåsburkarLidl igår och dem äter jag inte upp här och nu utan de ska flyttas. Kan nog hitta några toarullar eller nåt som också måste vidare. Ojoj vad spännande!

Livet är rätt underbart. Fick t o m en puss idag. T o m med dottern bredvid. Vet inte hur hon tar det. Bra hoppas jag. Men vad konstigt det måste vara att se sin pappa pussa nån annan än sin mamma. (Och så skriver jag om det på Internet -- finkänsligt!!) De kanske har det bra i Sydafrika där alla pussar alla på munnen. Eller inte!

Apropå Sydafrika ska Rogan till USA imorgon. Sicken tur att alla tjejer där bara är dumma och högljudda och ytliga och att man dessutom har megastort hår i Texas, dit han ska. Ju mer amerikanarna upplevs som... idioter... desto större chans är det att han kommer tillbaka hit.

Sweden -- Texas -- hur svårt kan det valet vara?????

"La Suède - douze points."

Kram.

1 kommentar:

~Michaela sa...

Du skriver så bra. Det är roligt att läsa din blogg ;) Allt är samma samma samma här, två veckor kvar tills semester. Ska bli UNDERBART!
Kram