Första dagen i grottekvarnen

Nej, det var fel uttryckt. Inte grottekvarn. Det är roligt att vara i receptionen! Och pappa hjälpte till jättemycket och jättebra så jag fick inte ens gå ett steg i onödan. Inspirerande att se brudföljegrupper och gamla gråhåriga par och allt däremellan. Kul å sitta vid ett skrivbord och vända papper och trycka ENTER. Ja, typ i alla fall :)

Nu sitter jag med lite huvudvärk och lakritskladdiga fingrar och besudlar tangentbordet. M och jag firade jubileum idag, men vi träffades inte ens. Känns skönt att inte vara nån överromantisk hysteria. Vi var ju på seriös date på Indy 4 häromdagen :)

Jag längtar däremot efter att upptäcka nåt jag behöver [behöver] till lägenheten så jag får åka med M till IKEA och köpa det. Fast hittills är det inget alls jag behöver... Men jag fortsätter hoppas.

Ska tvätta imorgon och sortera färdigt allt som jag inte orkade stoppa undan igår kväll. Behöver spika fast två grejer på min hemmasnickrade smyckeshängare. Rätt vad det är hör man ett litet brak och så faller den ena plattan med armband ner i ena hörnet och det rasslar lite på golvet. Jag vet t o m vilka armband som alltid brukar ramla ner. Måste fixas.

Ser fram emot att ligga i sängen och läsa Harlan Coben-deckaren imorgon bitti. Tyvärr är jag nog för trött för att läsa ikväll. Men jag kanske blev pigg av lakritskvällsmaten :). Läsa är livet.

Förresten tog mamma en promenad idag bort till min lägenhet. Hon tyckte området var urfint och tyckte min lägenhet hade saftig radhuskänsla. Och visst är det så -- jag har inte en ytterdörr nere i uppgången, utan ytterdörren är MIN dörr! Och hon kikade in genom fönstren så gott hon kunde för det blänkte lite, men hon blev såklart imponerad :) Hihi!!!

Inga kommentarer: