NU ÄR DEN MIN!!!

Hämtade nycklarna idag inne i stan. Inger sa att det låg jättenära stationen och när jag och pappa tittade på kartan såg det ut som om det kunde vara gångavstånd. PYTTSAN! Jag var redan lite död när jag kom upp till Klarabergsviadukten-utgången, för det var trappor där jag kom ut!!!!! Och sen hade jag iten tagit den mest inzoomade kartan med mig, så jag missade att det fanns en parallellgata till Fleminggatan efter bron, så jag var på fel gata. Det fattade jag fort, och jag tror inte precis det blev nån omväg, men jag hann nässtan ändå bli lite sur på hur långt det var. Gick långsamt som en pensionär. Det kom jag i alal fall ihåg att göra. En tjej i minikjol och långt lockat hår, nagellack och högklackade liola mockaskor gick om mig, mycket svassande. Kul att se på karlar som vände sig om och glodde på henne när hon gick förbi. Studie i sociologi eller nåt. Hur som helst, jag hann i tid, men det var LÅNGT att gå!! Fick nycklarna och info om nån i styrelsen som jag kan vända mig till om det är nåt.

Sen hittade jag en busshållplats och åkte buss de 4 hållplatserna till Centralen. Glodde lite förstrött i Pressbyrån efter en tidning att fira mitt lägenhetsägande med, men avhöll mig. Inte så svårt. Köpte i alla fall en kanelbulle (så går det när det luktar nybakat i hela affären!!!) och en Nogger. Noggern åt jag på tåget och kanelbullen åt jag i västerhaninge centrum när jag först gick till biblioteket och skulle kolla på utgallringsböckerna för 5:-/st och sen till Vi för att köpa schampo. Har inte använd mitt vanliga schampo på länge och jag börjar få utslag i hårfästet. Visserligen säkert för att jag äter massa förbjudna matgrejer också, men ändå. Köpte också en Pucko. Men nu är det officiellt slut med sötebrödsdagarna! Här ska inte köpas nåt!!! Förutom det som absolut behövs, som badrumsmattor (är så snål att jag inte tänker ha på golvvärmen) och lite sånt.

Vi ska till IKEA imorgon och köpa kastruller till gästhemmet. Kan nog inte hålla mig från att köpa badrumsmattor och såna där stora fina förvaringsboxar att ha ovanpå alla garderober. Ska inte heller köpa en skohylla, inte ens en på Blocket, för jag tror att den jag hade inne i garderoben hemma (som extra skohylla för alla mina [liggande åtta] skor) passar bra till.

Men åååååååååååååå vad jag är glad!

Vi ses!

Ribby Allé 22
137 42 Västerhaninge

Telefonnummer kommer sen.

Inga kommentarer: