FRAMME!

Nu är jag officiellt framme. Nåja, det ligger en stackars dam på sjukhus och som inte har flyttat ut från mitt rum, så jag får fara runt lite här och var tills det blir klart, men jag är i alla fall här. Att jag vaknade av borrar och sågar och musik efter att ha anlänt vid halv två på natten är i evighetsperspektiv en mindre sak, även om det kändes lagom roligt imorse.

Tre glädjeämnen från igår:

Den nye äldsten sa att han är "sträng" när det gäller musik (han är själv musiker) och han tyckte att vi sjöng riktigt, riktigt bra. Arret var bra (jag gjorde ca 20% av det bara, men ändå...) och våra röster blended well (det visste jag sen förr). Såååå roligt att höra.

Efter mitt vittnesbörd sa Mikael: You're a good woman. Å vad det värmde.

Sen efter kyrkan (rättare sagt, efter "gratisaffären" efter kyrkan) åkte vi förbi Ferrins. Thad sa att Elsa hade sagt hela dagen: När kommer Anja egentligen? Ljuvligt.

Jag lyckades däremot inte med mitt trick att lära Buddha att ta händerna på hakan när man sa: "Var är Christoffers skägg?", men vi hade roligt en stund i alla fall.

Och att jag lipade i bilen för gamla jobbigheter var väl inte heller helt kul, men det var ändå värt det på nåt sätt för att M var så totalunderbar.

Nu har migränpillren börjat verka, benen har börjat sluta värka, och jag tror det finns hopp om livet även idag. En ny fas är påbörjad.

P.S. Vi körde in på "mitt" lägenhetsområde igår när vi kom hit och jag blev bara ännu mer kär i huset. Läget inne i området är perfekt! Can't wait tills jag får se lägenheten imorgon! Jag tror jag har bestämt mig. Fast igår var jag inte så säker, så jag kan ändra mig igen. Det kan man kanske snarare räkna med :)

1 kommentar:

Monica sa...

Ja, men så tala om vart du har flyttat! Och så kan jag tala om att någon välkommenmiddag blir det inte förrän efter sommaren, men jag tror du förstår varför... Välkommen!