Två glada utrop!

1) Färsk tagliatelle med köttfärssås. Ovanligt god och snabb (bara köttfärs, vitlök, Dolmio tomatsås, två skvättar grädde) middag. Favoritmat!

2) Igår ringde Jocke K och sa att min stol är -- lika mysteriskt som den försvann -- uppdyken. Han såg den i källaren i kyrkan igår morse. Tänkbar teori: Någon av de äldre tempelmissionärerna, som inte har fått vartenda ord översatt för sig och därför inte förstått att stolen efterlysts i två månader, har lånat hem den för att de har haft typ ont i ryggen och tyckt att stolen var käck? Men det är en sak att låna hem t ex en psalmbok, som det finns hundra av, och en annan att låna hem en specialstol, som det bara finns en av. Men om de såg den i källaren kanske de inte trodde att den används varje söndag. Men hur som helst är jag suuuuuperglad. Det gör stor stor skillnad på om jag orkar gå till kyrkan eller inte att jag får sitta/ligga i den stolen istället för sitta på en vanlig stol/bänk. Har haft två eller tre söndagar hemma på raken, inte kul.

Förresten mår jag inte så dåligt idag. Fick migrän igår, ovanpå allt. Det var visst rekord för årstiden i vädertryck. Sånt märks. Men idag känns huvudet alldeles tomt, som det ska. Och om jag har gått över gränsen för vad jag orkar fast bara lite, kommer effekterna med en gång, och igår tog jag i lite för häftigt, så då mår jag OK idag men imorgon kommer det. Så idag får jag njuta.

Så nu blir det pasta framför TV:n. Hoppas det är Qi nu.

Inga kommentarer: