Torsdag på en pinne

Har idag varit ute en tur med Komeeeten. Jag lär mig tekniker för att ta mig upp för trösklar/trottoarkanter. Det går bättre. Trots två par byxor frös jag dock om benen. Kanske inte lätt att klä sig rätt för snö. Men jag är så glad för första riktiga snön för säsongen! Hoppas det får ligga lite vitt nu och glittra.

Sen har jag träffat Vanna, vårt nya fosterbarn. Eller ska man säga fosterhund. Vi ska passa en liten hund åt en läkarstuderande i området. Mikael ska gå ut med henne en gång varje dag, vilket han är glad för, och så ska hunden bara vara hos oss på dagarna. Det är en väluppfostrad och snäll hund. Som bara luktar liiiiite hund. Och som gillar att gosa. Det blir nog bra! Vi provar och ser.

Trots så spännande saker har dagens höjdpunkt ändå varit denna: En kopp varm oboy och skogaholmslimpmackor med hushållsost och gurka. Visst är det härligt att vara svensk. Fast jag vet att macka och oboy är förkastligt. Och inte är det bättre att äta dem kl 19. Till frukost... Inte konstigt att jag har huvudvärk när jag missköter blodsockret så. Tur att jag kan vara min egen mamma. Men jag lyder mig lite för dåligt!

Nu ska jag få igång vårt trådlösa nätverk på mobilen (vet inte varför telefonen inte hittar det), så att jag kan läsa bloggar medan jag ser på The Voice. Tycker programmet är inte ens måttligt intressant, men jag tänker inte missa Ninni. Och när hon vinner hela alltet (för det borde hon ju!) så kan jag säga: Henne har jag sjungit med.

Inga kommentarer: