3 miljoner mot 8


Och inte ens de 8 ser ut som sig själva -- såg på en video idag och som citerade Cindy Crawford som önskade att hon såg ut som Cindy Crawford! Alltså, de där supermodellerna ser inte heller ut som supermodeller, tack vare Photoshop.

Fotot ovan hittade jag på Beyond Sizes, en "plus-blogg". Blev rätt kär i den Barbien. Det är ju typ jag!

Jag går fortfarande omkring och tror att jag är en rätt okej pingla. Fläska på med lite smink, gärna nagellack, och fina (men inte nödvändigtvis dyra) kläder och skor och väskor och smycken/accessoarer, så kan man lura vem som helst. Hade inte haft nåt emot att väga 30 kg mindre, men så länge jag inte tittar mig i spegeln så väger jag 30 kg mindre, i min självbild! Varför känna sig fulare än man är, när man kan känna sig finare?

Idag skulle jag backa in kometen, eller rättare sagt skulle jag flytta den från mitten av hallmattan närmare kanten intill väggen. Det tog sin lilla tid och jag hade inte per automatik nån aning om vilket håll jag skulle svänga på "ratten" för att bakhjulen skulle åka närmare väggen osv, men efter en stunds långsamt trixande och efter lite körskollärarhjälp stod den bra och Mikael gav mig en komplimang. Med en gång började jag säga det ena och det andra som jag hade gjort fel. Men så stoppade jag mig själv och sa: Varför måste jag räkna upp allt jag gjorde fel, när du just har sagt att jag var duktig??? Och så gick jag in i köket och tittade, och det var verkligen en snygg parkering!

Så håll huvudet högt! Inte så näsan skrapar i taket, men högt.

Inga kommentarer: