IKEA-tur

Ända sen Mikael hamnade med fötterna mot taket i fåtöljen (som sprack i träet och en mutter gick itu) har vi velat åka och byta den. Idag gjorde vi det. Kanske inte bästa idén att handla på IKEA på en lördag, men vi har inte kunnat förut.

Vi fick pengarna tillbaka utan problem -- vilket vi hoppades på, särskilt eftersom det står att fåtöljens ram ska tåla 170 kg, vilket Mikael inte väger.

Sen hade vi en del grejer vi behövde köpa (ramar, glödlampor, skärbräda), och en del som vi lät bli att köpa (bestick, tårtfat) och en del saker vi inte hittade men hade velat ha (konservöppnare med vevfunktion, äggpickare). Tror att glödlamporna var den största utgiftsposten, näst efter fåtöljen. Det är dyrt nu när det är miljövänligare lampor som gäller.

Kan också rapportera att Karolina hade sååååå rätt när hon sa att väskan var ful. Illfärger, plastig mm.

Yttermera meddelas också att den där snygga glasfotslampan var för liten och inte heller såg så fin ut i verkligheten som på bilderna. Köpte bara en billig lampfot till skärmen från Ullared. Och vardagsrumslampor hittade jag inte en enda jag ville ha. Jaja.

Nu kom febern som ett skott. Ryggläge.

So long, folks!

Inga kommentarer: