Grr. En sån dag idag

Efter att ha somnat först vid 07 flera nätter tänkte jag igår ta över kontrollen från sjukdomen till mig själv och låg i sängen i flera timmar (istället för att se på TV eller surfa) och "förberedde" mig för sömnen. Lugna korsord osv. När klockan blev 05 tyckte jag att jag kände mig så pass sömnig att det skulle funka att ta mina insomningstabletter.

TROR NI JAG SOMNADE ELLER?!

Nej, jag låg vaken i typ två timmar. Det är inte kul att se solen gå upp. På fel sida av ens nattsömn.

Förutom att jag inte somnar förrän på morgonkvisten har jag också fått ett nytt symptom. Illamående. Jättekul. Det har varit på väg länge, eftersom jag ofta har haft problem med att äta och måste sitta och äta superlångsamt för att det inte ska tjöva sig. Men nu har det utvecklats till fullblown illamående. Det enda som hjälper är att ligga ner och ligga blick stilla. Jag antar att det är just det kroppen behöver, men jag har ingen lust att lyda. Kan jag inte ens få sitta upp???

Så idag är jag sur. Inatt var jag ledsen. Sur känns mer konstruktivt, men jag tror att ledsen är den verkliga känslan som man borde sörja ut. Men det har jag såklart inte heller nån lust med.

Inga kommentarer: