Shoppat hemifrån

Idag har jag för första gången handlat på La Redoute. De har haft stor rea, dessutom behöver jag ett par skor, och de har ofta 42 i sitt normala sortiment, så jag har köpt lite grejer.

En top för 29:- som kanske åker tillbaka om jag inte kan lura ut vad jag ska ha till, ett par gråa leggings för 70:-, och sen skor och byxor. Både vad gäller skorna och byxorna så köpte jag fler än jag vill ha, men det är för att jag vill prova hemma. Ska ha ett par svarta ballerina (just dessa hoppas jag mycket på -- i kalvskinn och på rea för 299:-; bara sänkta en hundring men rätt OK ändå) och eventuellt ett par till i rosa (köpte två olika) om de sitter bra. Både som platta söndagsskor och till vardags.

Och så köpte jag väl fyra par svarta byxor, och får se vilka som blir bäst. Fördelen här är att de har olika längder, så jag kanske äntligen kan få ett par svarta byxor som är nog långa! De jag har köpt har 85 cm i innersöm. 80, som jag har på mina jeans som jag har på mig nu t ex, är lite för kort, så det verkar lovande.

Fast det bästa är ändå att igår, när jag började lägga saker i varukorgen, slutade det på 27 varor för 7 000:-. Jag lade i allt jag egentligen ville ha, och tog sen bort grej efter grej tills jag hade det nödvändigaste kvar. Då blev det 700:-. Och sen la jag dit extra skor och byxor, för provningens skull. Men det känns ändå rätt duktigt att ha låtit bli att köpa så mycket.
Nu ska jag nog boka en restresa till Mikael och mig. Så många beslut på en dag! Tänkatt befinna sig i en solstol den här dagen om en vecka. Och tänk att inte behöva laga mat på en hel vecka!!! Det är semester!

Och tänk att få sova i rena lakan som man inte har tvättat själv.

Och bada på en ljummen sandstrand.

Det här har jag längtat efter!!!!!!!!!!!!

Inga kommentarer: