Hemma

Hade jag varit en riktig bloggare hade jag förberett inlägg för den senaste veckan så ni inte hade behövt bli så depraved medan jag var på Sicilien. Men nu är jag som jag är. Fast nu är jag här!

Idag var det 12 grader när M gick till jobbet. Jag har strumpor och jeans på mig (lite till också faktiskt, men jag tyckte inte det var värt att specificera) så det är definitivt slut på sommaren. Fast vi har haft det så grymt skönt på Sicilien, så det känns nästan OK. Det är verkligen perfekt att åka bort när alla andra jobbar, och umgås med pensionärer istället :)

Nån som är intresserad av soffan ringde medan vi var i Sicilien och ringde tillbaka igår, så de ska komma och titta idag. Jag har inte tvätta håret sen jag badade i Medelhavet i förrgår. Det vill säga, jag har kvar semestern på huvudet, men det gör inte så där hemskt mycket för min skönhet. Men idag ska jag bara tvätta underkläder och göra det nog presentabelt för den presumptive soffköparen här hemma. Och se om det finns nåt att äta. Kommer att sakna att få croissantfrukost på sängen, äta en gelato (glass) och dricka massa vatten på eftermiddagen, och sen äta superdiger italiensk buffé. Och inte ens duka av mina tallrikar :)

Jag kommer nästan också att sakna all sand i grenen efter bad i Medelhavet, och de superläskiga småvägarna i ömsom 45 grader uppåtlutning, ömsom 45 grader nerförslutning, osm på allvar har börjat locka fram min höjdskräck.

Hur som helst. Det kommer mera sen. Jag ska redogogöra för allt! Om ni orkar läsa allt och har bra fantasi kan ni nästan få en veckas vistelse på Sicilien, för ingenting! Vi syns sen!

P.S. Köpte melatonin (i högre dos än min vanliga, samt att denna verkade genast, inte som depot som min gamla brukar) på ett apotek på flygplatsen i Palermo. Sov som ett barn inatt, typ 15 timmar med två korta uppvaknanden. Och min säng är så mjuk! Livet är rätt OK :)

1 kommentar:

Monica sa...

Välkommen hem till regn och rusk och underbar sol genom gulröda löv!