Veckans fynd, eller årets!

Man kan köpa en egen ö på Hemnet! Mikael räknade vid ett snabbt överslag ut att den är stor som 10 villatomter. Den heter Skalkaren och ligger precis bredvid Ornö, som man enligt maken i princip kan åka bil till. Däremot kanske jag tog i när jag sa fynd, för det står inget pris i annonsen. Och endast skriftliga anbud accepteras... Men visst ser det spännande ut?




Och nöjer man sig med utedass en bit från huset, samt 18 kvm -- man får plats med en tvåsitssoffa men får sova i den väggfasta våningssängen -- så kan det nog bli rätt mysigt. Min första tanke var att man nog skriver bra där :) Men man bajsar inte så bra, så nackdelarna väger nog inte upp fördelarna. Vi har i alla fall bestämt oss för att inte köpa den. Men det är roligt att fantisera lite. Och det vore häftigt att ha havet inpå knuten och sitta och filosofera framför en sådan utsikt. Fler bilder här.

Annars har jag börjat hjälpa Ketil att leta efter Higgspartikeln. Vi har ju en del partiklar i hörnen, så nu gäller det bara att hitta rätt. Men om jag hittar den så verkar det lite snålt av honom att säga att vi ska dela på Nobelpriset. Det var ju jag som hittade den?! Jaja, vi tar det sen.

Inga kommentarer: