Bästa dagen

Jag sa till Mikael vid fyratiden i eftermiddags att jag inte hade tagit en enda värktablett idag, och att det var underbart. Jag har fortfarande inte haft så ont i huvudet att jag ens behöver ta Alvedon! Jag slamrade till och med förut när jag lagade mat! Igår hade jag så ont att när jag spolade vatten i kranen för att dricka, gjorde ljudet ont i huvudet, trots att jag proppat mig full med fyra olika sorters värkmedicin. Jag trodde jag skulle ha det så till den 11 juni, när jag ska få nästa Botox-omgång. Men ibland får man lättnad.

Och bara därför, för att jag var beredd på smärta och fick välmående, har den här dagen varit helt underbar. Även om jag, grr, åkte till VCT kl 08.15 för att höra att läkaren inte hade skrivit ner mig på den tiden (ni fattar väl att jag inte är så dum att jag skriver upp en läkartid i almanackan som jag har hittat på själv...) Hon hade skrivit i journalen att vi skulle ses igen om ett år. Jaså, när mina mediciner räcker i tre månader till?? Men just det, det här var en BRA dag ju!

Och Beckfilmen I stormens öga var riktigt angenäm att beskåda. Inte den bästa film jag sett, men inte den sämsta heller. Det var nåt med miljökämpar och kärnkraftverk. Helt OK.

Ni kan läsa mer här, här, här eller här. Hallandsposten rättar mig dessutom och säger att det finns uppemot 40 Beck-filmer.

Dessutom var det lite kul att i nån av öppningsscenerna syns en restaurang på Söder, Aya Sofya, i ett ögonblick. Där har Mikael och jag varit på dejt :) Jag åt gott lamm.

Inga kommentarer: