Väderfundering

Pernilla (Pillerill) skrev på FB att hon gillar regn för då har hon ingen allergi. Minns hur Johan, när han bodde i London, alltid blev snuvig osv när han kom hit och då klagade på att "det luktar natur här". Så, där har vi en fördel med regn.

Men det blir lite fuktigt, även inomhus. 14 grader ute och 24,6 inne, säger väderstationen. Och blött! Vi sitter som vanligt i underkläderna. Idag är det lite Västindienkänsla.

De flesta i min familj är i Italien just nu. Nån av dem ringde hem till mamma idag och sa att det var lite varmt där. Hörde ingen temperatur, men kan tänka mig att det är varmt i Italien. Ellen sa ju att efter flera augusti i Milano var hon halvt immun mot värme. Inte jag!

Och apropå detta med värme sa mamma att de visst har 46 grader i Bagdad. -Man kan förstå att de blir lite hetlevrade med sån värme, sa mamma filosofiskt. -Ja, jag hade också velat slå nån på truten om det var 46 grader, sa jag.

Så i sann engelsk anda har jag nu dryftat vädret. Det är faktiskt rätt viktigt med väder. Lite synd om alla studenter idag bara. Mikael såg ett tomt flak förut. Undrar om studenterna hade ändrat sig och inte ville sitta på flak i regn och skickat hem bilen igen...

Och för att förenda detta med väder med ett av de två hetaste ämnena, bröllop (det andra är fotboll), så vill jag säga att jag är så glad för att vi hade så perfekt väder på vårt bröllop. Inget regn, inte så varmt så man svettades, men inte så kallt att man behövde ha jacka heller. Underbart!

Inga kommentarer: