Bilar? Och då menar jag inte Ahlgrens

Eftersom Mikael (för tillfället!) hade makten till TV:n när vi skulle äta våra (hemgjorda) hamburgare till middag idag, så blev det varken Ett hus på landet, Ett nytt liv på landet, Bröllopsstudion, Kungliga mirakelbröllop, nej inte ens fotbolls-VM. Utan Top Gear. Jag får samma upplevelse nästan varenda gång vi ser på det. Till att börja med blir jag lite otålig och vill till och med se vad-som-helst-med-bröllop hellre än bilar, men så börjar vi titta och så tycker jag att det är riktigt bra. Kul, trevligt, och snygga bilar, faktiskt.

Idag slog nog programmet alla rekord dock. En nunna körde för första gången en monstertruck med 1700 hästkrafter. Hon fick en halvtimmes träning och sen körde hon över fem bilar som stod bredvid varandra! Cool brud!


Nu är Paul McKenna gäst. Han hypnotiserade "Hamster", bland annat så han glömde hur man kör bil. Vansinnigt emellanåt. När han sen körde iväg (närMcKenna hade "fixat" honom igen), flög bakluckan upp, för Hammond hade ryckt och tryckt i allt som fanns för att försöka komma på var startknappen till bilen var. Haha!

Inga kommentarer: