Realtidsinlagg fran Turkiet

Mikael och jag har det fantastiskt bra i Turkiet. Det stod att medeldagsvärmen skulle vara 25 men idag var det 28 i skuggan när vi kom hem från stranden klockan 5. Har i receptionen hotellet ar det också en bastu. Mikael lyckades fixa datorn sa jag kom in mitt gmailkonto, för från början var det turkiskt tangentbord och blev flera tecken fel.

Efter tre dar hittade jag mobiltelefonen, sa jag har tagit ett par kort. De blir såklart inte suveräna Däremot har jag inte sladden med mig så ni far vänta tills vi kommer hem.

Vi har båda fått lite färg men inte bränt oss. Idag kom en gubbe fram till oss stranden och kallade Mikael White man.

Vi äter gott och billigt, har varit små olika aventyr varje dag, som jag har orkat. Igår letade vi LDS meetinghouse locator men det finns ingen forsamling pa 80 km avstand från Turkiet. Mikael läste skrifterna for oss balkongen.

Vattnet ar underbart, stranden alltsa. Lagom varmt, sådär så det tar emot att doppa sig men sen blir ljuvligt och man kan vara i hur länge som helst. Det ar också en sandstrand vilket ar skönt för fötterna

Flera gånger tänker vi när vi badar, ligger i sängen och läser eller löser korsord, eller äter gott nånstans, eller gör en utflykt, att ALLT detta har vi fatt av vara bröllopsgäster Vi är oerhört tacksamma. Semestern kunde inte vara mer perfekt.

Det ar dessutom inte mycket liv, eftersom största semestersäsongen är över. Supande ungdomar har vi bara sett 3. Däremot har vi pratat med många pensionärer Vi är inte fetast stranden, men sänker medelåldern och brunheten rejält!

Hur som helst, nu ska jag Har haft det jättejättebra hittills och vi njuter som besatta. Och så sover jag gott nätterna ocksa. Vi har allt vi kan önska

Stor kram
Fru Olergård

Inga kommentarer: