Sparris-skräp

Köpte mat igår på Konsum. Jag har sovit dåligt på sistone och förstår efteråt att jag har fått en minneslucka, för jag upptäckte en kruka persilja som jag inte hade nån aning om hur den har hamnat hemma hos mig. Mindes inte ens om jag var i Vi eller Konsum. Säger det för att jag ska ta på mig en del av skulden om jag inte var riktigt närvarande igår i affären.

Köpte en liten bytta gröna, spröda sparissar för 39 spänn. Pyttesmå och söta. De skulle bli supergoda till laxen. Öppnade byttan. Hmm, lite för mörgrönt på vissa toppar? Lite för mjukt! Lite ruttet!!!!!!!!!!!!!!!!! Det visade sig att 2/3 av sparissarna bestod av mjukt dregel på toppen. De som blev över var lagom till en person, som äter lite...

Det här är en typisk sån sak som man borde klaga på. Men trots att jag sov 12 timmar i natt har jag nog inte fått tillbaka hjärnan än, för jag kom inte på det förrän jag redan hade kokat dem. Klockan ringde precis, så de borde vara färdiga nu. M skulle varit här för 25 minuter sen... Får gå och duka och hoppas han kommer snart.

Inga kommentarer: