fyra frågor

1. When did you first fall in love?
I skidbacken i Hemsedal, 1976. Min skidlärare Ole fick mitt hjärta att slå (jag kom hem och skrev på en pärm Jag älskar Ole) fast jag knappt förstod vad han sa.

2. What was the saddest moment of your life?
När David gjorde slut med mig. I efterhand var det mer drömmar som krasades än just han. Har också haft oräkneliga riktigt ledsna stunder på grund av min ohälsa.

3. How is your life different than what you imagined?
Jag kan inte arbeta eller göra "vad jag vill"!!! Kan inte ens gå till VH centrum om jag har lust utan att planera och vila i flera dagar och ändå kanske jag inte orkar. Trodde inte heller att jag skulle vara så här gammal när jag träffade någon att gifta mig med. Fast det är inte så farligt, det sörjer jag inte.

4. What is your earliest memory?
Den där svarta hästen vid Doktorsgatorna i Göteborg. Rättare sagt hade jag glömt av den, men kände igen den när jag tog bussen till Linnéplatsen och sommarjobbet nån gång i sena tonåren. Då insåg jag att jag hade suttit på den hästen och frågade pappa om farmor nånsin hade bott i närheten, för det var henne jag kopplade ihop det med. Det hade hon, så minnet stämde.

1 kommentar:

Stina sa...

Jag kommer också ihåg den hästen!!