Vallning på stan (inte klimakterie-sådan dock)

M och jag var på Bauhaus idag för att köpa en skruv och mutter till pappas säng. Gängorna funkade före flytten men inte efter -- så kan det gå.

När man är ute sådär och blir vallad -- jag tittade på tapeter både där och på Coop Forum, som vi åkte till sen, efter ett snabbt stopp på Vegabaren -- börjar man osökt tänka på inredning. Det fanns en ursnygg damaskmönstrad tapet i brunt och nougat på Coop för bara 99:- rullen. M gick med på att eventuellt tänka sig nåt liknande som fondvägg i sovrummet.

I så fall skulle en sån här lampa på en halvmeter (!) från Ilva passa suveränt. För bara 949:- ist f 1899:-. Mycket pengar för en lampa bara, men de pengarna har man redan sparat in på tapeten!


Vi kollade också på fejspisar på Bauhaus. Vi har pratat om det förr och violl nog egentligen gärna ha en. BAuhaus, som man kan räkna med inte för världens bredaste sortiment på detta, men har bra priser, hade i princip två, varav den ena var grymt billig, fast eventuellt lite tacky, och den andra dyr. Fast när jag har kollat mer på nätet är 4000:- inte så dyrt! Men jag kan inte bestämma mig för vilken sorts spis jag föredrar -- en modern, så att man får dekorera tidsenligt och djärvt, eller en gammaldags, så man får vara gustaviansk i fred.

3995:-


resp 4999:-


Är jag sån? Gammaldags alltså? Eller blir jag lite nipprig till slut på allt det "översöta"? Det här är nån känd bloggares kök, har glömt vilken. Min vana trogen sparar jag inte bilden som nåt jag ska behöva sen utan bara som vad personen själv har kallat den, sådär automatiskt... Sorry! Ska försöka komma ihåg att bättra mig. Tapeten är i a f den kända Anno-tapeten. På håll ser den inte likadan ut som nära!

Tål jag så här mycket lantligt vitt? Den eviga frågan!

1 kommentar:

Unknown sa...

Det är sååå fiiint med lantligt vitt. Ser så fram emot att inreda vårt nya radhus. Mitt huvud kan inte sluta tänka på allt fint jag skulle vilja ha.

/D