Tveksam

Newport har rea och de hade ett påslakanset som var sänkt med 70% till bara 417:- för två påslakan och två kuddfodral. Och 75:- i frakt. Ordinarie pris 1390:-. Jag har aldrig köpt nåt på Newport, det brukar inte vara i min prisklass. Och påslakanset ser bara sådär lagom fint ut. Jag gillar ju egentligen mer mönster. Men jag har nippran på påslakan, älskar att variera. Nu har vi tre sorter som vi varierar mellan, och ett på jul. Så jag behöver ju inte ett till. Men 70% rea tilltalar mig så grymt mycket. Och kanske är det faktiskt väldigt skön kvalitet på dem? Vi hade ju räknat med att Mikael skulle ha ett jobb nu. Han har ju fullt upp med typ fyra olika jobb, men det är inte samma som att få en heltidslön varje månad som man kan lita på. Så det är lite illojalt att köpa påslakan som vi inte behöver och som inte är de snyggaste jag sett men ändå lockar mig.
Nu har jag bestämt mig för att inte köpa det. Det verkar inte lockande med knappar på örngottet. Jag ligger ju jämt på sidan så skulle få knappar i ansiktet.

Fast å andra sidan så ser ju tyget ut som en snygg skjorta och heter Windsor. Tänk om det blir mitt favoritlakan nånsin?

Och tänkt om jag velar så länge att det tar slut?

7 kommentarer:

modren sa...

Vill du ha det i födelsedagspresent så varsågod!
modren

Anonym sa...

Alltså, om du ens tvekar så är det inte rätt beslut... Du betalar dessutom för märket, inte utseendet. Vänta tills perfekt påslakanset dyker upp istället!
/den förnuftiga lillan

Anja Olergård sa...

Ellen, vad jag sitter i sängen och skrattar. Du är som den del av min hjärna som saknas. Jag tycker jag är bra på att analysera, men jag har sååååå mött min överkvinna-lilla. Men du glömde att det är frestelsen i 70% som lockar mig och det har inget med lakanet att göra. Eller så visste du såklart att jag redan visste det. Du sa ju sånt jag inte visste. Inte visste att jag visste menar jag. Och du har ju sånt där fint bakhuvud. Jag är säker på att det är där sånt här sitter 🤭.

Och mamma, risktagande, generösa mamma. Vi kan ju inte köpa lakanet nu när förnuftets röst har talat. Men jag blev jätteglad för erbjudandet. I fem sekunder hade jag lakanet, tills jag insåg att jag inte så gärna vill ha det.

AL sa...

Deras handdukar har vunnit ett sånt dær kvalitets och slit-test. Har några sådana och de ær kanon. Den andra vinnaren av testet? En av IKEAs kollektioner. Till en bråkdel av priset naturligtvis. Ska køpa de næsta gång istællet.

/avdelingen før sånt ni inte undrade men får svar på ændå

modren sa...

Heja Ikea!
Men Anja, förstår inte vari risktagandet består?
modren

Anja Olergård sa...

Vi uppskattar infon, AL!

Mamma, du erbjuder dig glatt att ge mig lakanen, fast jag inte är säker på om jag vill ha dem. Det är en risktagande personlighet. Kommer ihåg hur vi spelade spel på Ekängsgatan 3, i er säng såklart, där man på vissa frågor kunde satsa kvitt eller dubbelt. Du satsade alltid, pappa tog alltid det säkra före det osäkra.

modren sa...

Livet ska levas fullt ut. Hälften vågat hälften vunnet. Fega killar får inte kyssa vackra flickor.
modren