Aldrig samma, men tack för det!

Jag har gift mig med en prins, men han har ingen riktig titel (förutom Monsieur Michel Froid-Genous).
Jag själv är inte landets blivande drottning, har inte en minimidja, inte en garderob värd miljoner med klänningar, smycken, hattar, skor och väskor, inte en frisör och en sminklös och så väger jag som två Kate Middleton, alltså en helt i onödan.

Men ändå väljer jag mitt eget liv före hennes varje gång!

Men det vore intressant att se hur snygg man egentligen kunde bli om jag vägde 55 kg och hade hovstylister vid min sida.

Trots att jag inte vill ha hennes liv så avundas jag henne som får vara så vacker hela tiden. Jämfört med kirurg har ju kronprinsessa väldigt mycket vackrare jobbkläder. Mikael hade coronamöte, dvs skjorta på men inga byxor. Inte heller så tjusigt. Man räddar inte lika många liv som prinsessa som kirurg, men man får bära en tiara!

2 kommentarer:

Monica sa...

Det är alltid spännande att göra tankeexperimentet om att byta liv med någon. Jag har aldrig hittat någon som jag hade kunnat tänka mig att byta med.

Anja Olergård sa...

Nej, inte jag heller. Man kan vilja ha bits and pieces, nåns hälsa, figur, ansikte, hår, garderob, skor och väskor, smycken, hus, inredning, bibliotek, yrke, bil, lön. Men det andra är jag nöjd med det jag har, haha! Och inte ens för några skor skulle jag vilja vara någon annan. Eller ens den dyraste väskan i världen. Så skulle jag faktiskt helst tacka nej, fast jag gillar väskor, för vad ska man med världens dyraste väskan till? Gå och vara rädd att nån ska sno den? Nej, mina senaste väskköp har varit äkta läder från Tradera. Perfekt för mig som vill ha ömsom liten, ömsom stor, i olika färger.

Och när det gäller det ännu viktigare att byta hela livet med nån så kommer det ju inte på fråga! Förlorar jag Mikael förlorar jag allt jag har.

Fast jag måste erkänna att jag ibland tänker mig att inreda lägenheten själv. Då skulle jag snälla upp William Morris i sovrummet, marinblå sammetsgardinwr, rosa matta under fötterna. Och om Mikael inte fanns, ett vackert, nött skrivbord i vitt istället för hans säng. Hallen har jag två alternativ till ?3! Jag borde faktiskt somna om nu. Jag är annars fullkomligt tapettokig och vill helst ha vard, sov, matsalsdel i vard. Sen master suite där dusch och jacuzzi ingår. Sen tre rum till, ett stort gästrum, eller två, ett med dubbelsäng och ett med två enkelsängar, ett hobbyrum för Mikael och ett till mig, där jag ska tre ha skrivbordsdelar, sy, datorn, scrappa. Utanför en pool på 1,80x2.00m som jag kan ligga och flyta i. Uteplats med noll risk för getingar, grill, 10 sittplatser och soffor. sprinklers för det är bästa jageleken. Här måste jag sätta stopp för jag måste försöka somna om. I mitt eget liv där det är en stor och avancerad procedur. Det kunde jag byta mot en väska?