En tjuv har varit framme!

Eller tror ni det är håret.

Kul i alla fall att förbereda den kuppen, att stjäla kungliga juveler. Det är kul med brottsplanering, det är som de där gåtorna på FB som jag aldrig klarar.

2 kommentarer:

modren sa...

Det ser faktiskt ut som om hon bara har ett örhänge. Medvetet? Är det modernt?
Jag var en gång på en föreläsning av en retorikexpert. Hon talade om vikten av att undvika distraktioner. Hela tiden hade hon bara ett örhänge på sig. Jag trodde det var medvetet, för att visa vad hon talade om, men det var det inte! Hon hade inte tänkt på det som en distraktion. Jag tycker det är jättedistraherande!
Och på gymnasiet hade vi en i övrigt väldigt bra engelskalärare, men alltid på skrivningarna satt han och knäppte med sin kulspetspenna. Jag höll på att bli galen.
modren, lätt distraherad

Anja Olergård sa...

Det är ju modernt men jag skulle inte tro att man får behandla kronjuveler som moderna accessoarer. Har aldrig sett en kunglig i ett örhänge och jag har kollat länge. Jag tänker att det måste gömma sig i håret. Men riktigt säker kan jag inte vara.

På universitetet fanns det en tentavakt som hette Lucia och hon hade träskor som hon klampade med upp å ner mellan bänkraderna.