Snöat in på Chanel

Tror inte jag nånsin kommer att äga nåt där det står Chanel på. Kanske kan man ha tur och hitta nån scarf på Tradera, där har jag stående bevakning på sidenscarfar.

Kronprinsessan Victoria har haft en vit Chanelklänning vid ett par tillfällen och så har hon en kavaj som jag tror är Silvias.

Men alla vet ju vad Chanel är och hur deras kläder ser ut.

Svartvitt och de där kavajerna är ju synonymt med märket. Och massa pärlor.
En bild kan vara 25 år gammal eller från förra veckan. Den här avslöjas av cigaretten, det är inte så pk med cigg längre.
Men jag har kollat runt lite på Pinterest på sistone och är helt gobsmacked. Tala om att vara kreativ inom ganska snäva ramar. Det där svartvita går att variera hur mycket som helst.
Och sen kavajerna. Det är ju som jag sa en ganska snäv ram med en tweedaktkg kavaj. Men se! Och kolla på detaljerna! Jag vet att en bild inte kan visa alla detaljer men jag har förstorat några här hemma och blivit helt knäsvag. Wow! 
Jag tycker inte nödvändigtvis att det här är en klädstil jag själv skulle vilja bära, men om man ser på det som en avantgardistisk kommentar om samtiden genom tyg så säger jag "Thank you for the [fabric]"!

1 kommentar:

Anonym sa...

Passa dig, snart kommer mammas kommentar om varför modellerna alltid ser så sura ut! /e