Alperna!!!

Jag längtar så till Alperna. Minns hur mamma och pappa tog familjen på semester i Österrike på samma gång som det var en ungdomskonferens i kyrkan. Jag ville mycket hellre åka dit, det var ju livsviktigt att träffa killar, tänk om jag träffade min man där, förstod de inte det?

Men nej, de tyckte en familjesemester i Österrike var viktigare och till slut förlåt jag dem för det var en väldigt trevlig och kul semester och kanske den sista med hela familjen innan jag började jobba på somrarna. Och med tanke på min sociala omognad i 14-årsåldern var risken noll att jag skulle hitta min blivande man bland hundratals andra tonåringar, men det fattade jag förrän efteråt.

Mina föräldrar har varit bra på att ge oss vad vi behöver snarare än vad vi vill ha. Och efteråt har man insett hur rätt de hade. Resan till St Gilgen nära Salzburg var fantastisk och där vi bodde såg ut ungefär som på bilden.

Men sen bodde jag ju i Basel också.  Det var för mycket stad för att ha såna hör hus, men påsken jag tillbringade på ett berg var ungefär också så här. En lite enklare stuga, men ändå. Längtar verkligen efter både Schweiz och Österrike. Jag vill åka till så många platser!!!!!!


Inga kommentarer: