Grader i helvetet

Haha, jag har hittat Mikaels kryptonit vad gäller kvinnlig fägring. Leopardmönster! Han hänvisade till tatuering i svanken som ju brukar kallas tramp stamp och sa att det är classy i jämförelse. Han kan inte tänka sig nåt värre på mig.

Allt detta utspelar sig medan jag plockar fram en leopardmönstrad scarf som kom på posten idag. Men den är i vitt och svart och det är ok. E har ju en leopardmönstrad svart kjol som är nåt av det snyggaste jag sett. Så jag håller nog med om att det är färgerna som avgör och kanske om det är snyggt mönstrat. Jag har haft en liten kvadratisk leopardmönstrad scarf (i brunt och guld) som jag hade nån gång till brunt för 15 år sen och när jag var smal. Jag har ingen som helst aning om vad jag menar med det.

Men jag är jätteglad för min scarf. Jag behövde nåt att ha i halsen till min skinnjacka och den här blir perfekt. Tradera, 60:-. Jag har också köpt en rund svart ullhatt på rea på H&M (42,50:- ist f 179:-) som passar perfekt till. Det börjar bli lite kallt för bara skinnjacka men jag är så glad för den att jag förlänger säsongen med mössa och halsduk. Fast lite ser jag ut som nån i Mumin i den där hatten.

2 kommentarer:

AL sa...

Alla män hatar leopard, har inte träffat någon som gillar det. Men sjalen ser fin ut och verkar härligt stor, tycker jag!

modren sa...

Håller med M, reservationslöst. Leopardmönstrat är ett mode jag aldrig kommer att anamma.
Men hatten ser riktigt spännande ut!
modren