Lite rädd

Min bästa hemtjänstpersom som kommer två gånger i veckan och duschar mig har semester i två veckor och imorgon kommer en Amanda som jag aldrig träffat. Jag kanske har haft sammanlagt fem vikarier men bara när Chr är ledig. En gång kom det en kille och jag fick värsta chocken när jag såg honom genom fönstret i ytterdörren, men han är nog min favorit bland vikarierna. Men dels är jag ju inte så socialt begåvad så det är nervöst för mig att ha en främmande människa hemma, som dessutom ska duscha mig. Så jag är "utsatt" både socialt och fysiskt men är på samma gång tacksam för hjälpen. Men hade gärna sett att det var en robot istället för en människa som man ska prata med.

Idag borstade jag håret och det var hårt arbete! Det blir så tovigt när jag sover och ligger mycket och jag tyckte jag borde reda ut det innan hon kommer imorgon. Men jag tänkte inte på att nu ska jag ju sova på det igen och förstöra mitt hårda arbete. Men men. På tisdag ska jag i alla fall klippa mig! Det är minst ett år sen, kanske närmare två, sen jag klippte mig. Längden är minst 15 cm längre än förut. Det var så jag fick långt hår förut, jag orkade inte klippa mig på tre år. Men nån skulle ha sagt till mig att man måste klippa sig, för håret ser oklippt ut annars! Det kom jag inte på. Och förstår varför det aldrig var snyggt när jag hade det nere. Men nu ska jag i alla fall klippa av det som en bob eller lob. Så att jag kan ha det nere och se vettig ut, och så att jag orkar borsta det själv.

Jag ska se om jag kommer ihåg att ta före och efter-foton på klippningen.

Idag fyller världens bästa /e år! Hon är allt jag inte är, and then some! <3 <3 <3

Vet ni, min syster fyller år två dar efter Mikaels syster, fast åren är olika. Mikael fyller år fem dagar före Rob, och de var till och med födda på samma år. Och bägge mina bröder och både Rob och Mikael var exakt lika långa, jag tror det är 1.86. Konstiga sammanträffanden.

Inga kommentarer: