Dagens tanklösheter

Satt upp på restaurang igår, inte riktigt så att jag orkade det, så jättekass idag. Skulle göra svartvinbärsdricka att svälja morgonpillren med och tar fram saxen, klipper av tetratoppen och häller ut saften i vasken! Okej, jag borde ha skärpt mig lite för jag visste ju att det var en sån dag idag.

Så jag skärper mig och gör inte jättemycket tokigheter under dagen, mest för att jag bara har stått upp när jag tagit middag. Men så skulle jag göra badrumsrutin inför sänggående och jag brukar alltid glömma nåt för det är ju flera saker att komma ihåg på en gång. Var så nöjd med mig själv att jag kom ihåg att smörja in mina eksem som är crazy just nu. Men så ramlade jag på målsnöret när jag sänkte garden. Jag kände nämligen att jag behövde snyta mig, så det gjorde jag. Som en tvååring som har lärt sig vad fräs betyder men inte kan hålla papperet själv. Ja, ni förstod mig rätt, jag glömde papperet och snöt mig i luften!

Och nu ligger jag i sängen och kan inte sluta skratta. Så jag hoppas att det är nån som har snorhumor och får sig ett gott skratt.

1 kommentar:

modren sa...

Bättre skratta än gråta.
Hellre risk och frisk än fattig och sjuk.
Slut på flosklerna.
modren