Kändisstockholm

En gång när Mikael och jag skulle gå och äta på ett italiensk ställe på den där kända gatan med två biografer mitt emot varandra och typ som romerska broar över, så såg vi en kändis som skulle gå på bio med sin tjej. Det kan ha varit Peter Settman. Men det är den enda kändisen jag sett i Stockholm, vilket kanske inte är så konstigt med tanke på att jag bara är vid Ersta sjukhus fyra gånger om året och sen aldrig mer, inne i stan alltså.

Ni förstår säkert vart jag ska komma med det här inlägget!

Idag skulle vi möta T:s flickväns familj igen, innan de åker hem till Tyskland imorgon. Står vid hissen i ett parkeringsgarage nära Hötorget (sa de att det var, jag hade såklart ingen koll på var vi var). Två hissar är avstängda och den tredje är pytteliten, så liten att rullstolen på håret går in. En tjej höll upp dörren för oss men vi lät henne åka själv för vi hade inte fått plats. Men hissen kom aldrig ner igen. T hade tagit trapporna men vi hade tålamod, eller var av nöden tvungna. Till slut kom hissen ner, och ut kommer två barn och en KÄNDIS! Det var Anitha Schulman och jag blev alldeles till mig! Min andra kändis på tio år!!!!!

Sen fortsätter historien med att vi till slut kommer ur hissen och möter T som stått och väntat. Han sa att några barn hade lekt med hissen. Nu kan ni nog gissa vilka barn!

Förresten hade han träffat två kändisar, varav jag bara kände igen Sean Banan. Inte medan han väntade på hissen alltså, men apropå att träffa kändisar.

Det är så spännande att vara lantis i storstaden!

Fast jag har dåligt samvete för att jag avslöjar att jag "såg AS i hissen". Man ska ju låta kändisarna leva i fred. Tyckte det var fisigt hur nån ringde Expressen och berättade hur folk hade glott och viskat när Anna Kinberg Batra åt på McD på flygplatsen utanför Milano när hon just avgått. Och nu gör jag likadant själv. Förutom att jag inte tjänar pengar på att berätta att jag såg nån kliva ur en hiss.

Men ni brukar ha gott omdöme, är det fel av mig att skriva detta? Ska man ge alla sitt eget space? Är det bara vimmelsidorna i Svensk Damtidning som får skriva om vem man såg var?

P.S. För den som eventuellt har läst att jag skulle klippa mig idag och vill ha bildbevis kan jag meddela den mycket snöpliga nyheten att när jag kommer till frissan så håller en karl på att klippa en karl och en annan karl står i kassan. Ööö, jag hade tid här, fast hos en tjej? Då har hon missat det och var inte på plats. Så vi ska försöka i morgon igen. "Lika lång väg tillbaka."

1 kommentar:

modren sa...

Flygplatser är en bra plats att träffa kändisar på. Om man är ute efter såna kickar.
Men jag glömmer aldrig när jag upptäckte att jag stod bredvid Astrid Lindgren i en liten lanthandel i Stockholms övärld.
Efteråt kom jag på att jag borde ha sagt nåt uppskattande men jag fann inga ord. Och sen sa nån att hon nog var mest glad över att hon fick gå unnoticed.
modren