Höst!

Frös i 3/4-ärmar idag. Har haft strumpor och byxor, dessutom, hela veckan. Så utan att ha tittat ut påstår jag att det är höst nu.

Mikael har täcket på sig. Bevis nr 2. Kanske inte för er, men vi har vintertäcken nu, och min man använder en tunn skaljacka som "vinterjacka" och tar bara på sig nåt varmare i snöstorm och -20. Han har aldrig frusit såvitt jag vet sen vi träffades. Kanske en vecka när han seglade med sina söner och seglet gick sönder och det regnade så konstant och mycket att de aldrig blev torra. _Kanske_ frös han då.

Bevis nr 3, och det är nästan objektivt. Det är 22.3 grader i sovrummet. Det brukar aldrig gå under 24, så jag får nog se efter om jag rentav har stängt av elementet.

Bevis nr 4. Det kan ni kolla själva. Löven är gula och röda.

Och så har man börjat tänka på jul. Så är sommaren över för gott. Så att se hon som gör kläder till teater och kändisar och alltid har knut och jämt får kommentera klänningar på Nobelfesten, nu vet ni vem jag menar va? Jag följer henne på Insta och hon badar i Medelhavet och har sol och sandaler. Det är lite skumt, precis som fotot på tvillingarna, killarna i badbyxor på bryggan och tjejerna i shorts och t-shiit. Och så dödsstormen på det.

Vädret. Nåt för alla att prata om. Alltid.

Inga kommentarer: