Graaf Fashion presents

Fall/Winter 16/17

7 kommentarer:

Sara sa...

Hahaha, jag dör!

Sara sa...

Fast sockorna skulle sitta utanpå ju!

Anja Olergård sa...

Det fanns bara en enda bild på sockor utanför skorna, och det såg mest ut som nedhasade benvärmare. Så jag fattade ett exekutive decision att det var det här spåret vi skulle följa.

Anja Olergård sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Harriet Klarin sa...

Döttrar: varför säger ni att jag inte får ha sockar i skorna?
Nu ser jag ju hur fint det funkar.
modren

Anja Olergård sa...

Hjälp mig lillan! vad får man ha strumpor i, sockar alltså? gumjadojjor, knytskor, som pappas finskor. Kaaaaaaaaanske om det är några skor med mycket sko på ovansidan, på, bredvid, jag vet inte.

När får man inte ha sockor i skorna? Flipflops. Sandaler!!! ja, mamma, och ja, pappa!! Inte ens färgmatchade sockor i sandalerna. Undantag, om man är på hajk i tyskland och ingen vet att man är svensk. Pumps. Tänk inte Yves Saint Laurent, tänk tubsockor i vita pumps på medelålders dam i Borås. Certainly a statement but not made from her sense of fashion. Så alla skor som är damiga och har nån sorts feminin touch över sig, till skillnad mot ett par arbetsskor, dem ska man helst gå bardota i, eller ha såna där tossor som inte syns. Jag har dock väldigt svårt att få dem att sitta kvar på mina 42-tonspråmar. Eller så har man naturfärgade knästrumpor. Man kan rulla ner dem om man inte vill bli så varm. Och inga normala människor går klädda som på bilderna, så det är först när du går modevisningar i Milano som du kan anamma den sortens mode. På hm har de nu kortare nylonsockar i både nätvariant och olika färger. De önskar jag mig. Sjutton vad sexig jag kan bli med bara nätstrumpor och läckra skor. Inte BARA. Nu är det ni som har fått stroke.

Man ska ha strumpor i olika sorters stövlar. Man ska ha byxorna innanför om stövlarna är knähöga, utanför om stövlarna är låga. Riktigt hippa viker upp byxorna om de hänger utanför kängorna, men vi säger bara korta stövlar, byxor utanför. Pappa får dock stoppa in byxorna i sina Volvostövlar när han skottar snö. Men inte när han åker till affären.

Frågor på det? Träskor är either way. Fast skulle du skaffa nya träskor som är syra och moderna nu, så får du nog ta reda på reglerna där. Swedish Hasbeens heter de.

Monnah sa...

Otroligt uttömmande! Tack! Jag har alltid undrat... 😂