Nytt rekord

Konstigt nog så kan jag bara se de inlägg på telefonen som jag gjort på telefonen, så jag kan inte kolla vad jag redan skrivit på plattan. Och där ser jag inte telefonens inlägg. Jo, jag kan ju såklart gå till webbläsaren och slå upp bloggen, men i apparna är det så. Så allt detta handlar om att jag ber om ursäkt om jag redan sagt detta, och att jag inte orkar dubbelkolla.

Den här veckan skulle min ordinarie hemtjänst vara ledig, och i måndags kom EN KILLE. Att jag inte dog. Men det hade varit en vecka sen förra duschen och håret var så läskigt att det kändes som ett bättre alternativ att låta en kille duscha mig än vänta tills idag. Sagt och gjort, jag var såklart nervös, men han var ingen blyg viol utan vågade torka mig nästan på rumpan. Jag var i alla fall jättenöjd, om än lite i chock. Alla jag haft har varit så bra. Är verkligen nöjd med Noga Omsorg.

Idag skulle det då också komma en vikarie och det var också en för mig ny tjej. Hon var jättetrevlig och jättebra, tvättade och torkade och kammade och allt. Efteråt insåg jag att det svåra inte var att en främmande person kommer och ser mitt feta jag och duschar mig, det som verkligen är svårt är att småprata! Då har jag verkligen vant mig vid att bli duschad, men att småprata har jag inte vant mig vid på 46 år! Så kan det vara.

Inga kommentarer: