Årets färg

Jag har redan glömt, men några branschföretagmed Becker i fronten (???) har analyserat trender och mässor och kommit fram till att årets färg 2017 är denim nånting. Blå alltså.

Det passar ju jättebra nu när vår nya soffa är blå.det som är kvar nu är att sy upp, nej, tejpa upp med sån där gardintwjp som smälter när man stryker den, våra gardiner, om jag orkar sy kuddar av de bitar vi klipper av. Och byta ut kuddfodralen mot dem jag svettats fram att vi ska ha bland en stooooor låda med kuddfodral från Jotex. Och byta bort de sista teala attiraljerna, och sätta vita ljud i festivo-ljusstakarna och sen gärna hitta billiga marinblå kastehelmi-värmeljusstakar på tradera. Vi har några släta kivi i genomskinligt, kan tänka mig att köpa till några vita/matta och några kastehelmi och ha massa ljusstakar under teven som vi ju då aldrig kan tända. Får tänka om det här.

Har i alla fall hittat mitt drömsoffbord. Jag tror jag måste skriva till människan imorgon och ha tagit kontakt, jag är så rädd att det försvinner.

Inga kommentarer: