Orättvist

Nån vecka hade jag inte gått ner nämnvärt trots strikthet och späkning, och den här veckan har jag gått ner hela 2,3 kilo trots rekordsammanbrott på dieten. Det är helt orättvist, men väldigt tacksamt ändå.

Och jag hade en känsla av att kläderna hänger. De är alla köpta för att väga vad jag vägde vid förra invägningen för en vecka sen och som jag har vägt i flera år. De tio kilo jag gått upp av min ena sömnmedicin är borta, men jag tyckte som sagt att kläderna satt ännu lösare. Och det förstod jag idag, när vågen visade -2,3 kg. Jag är så glad och tacksam. Inte stolt, för jag har verkligen misskött mig den här veckan. Det började med tre apelsiner och slutade med chips, chokladpudding och till och med lite godis!!!

Det här ger mig förnyad kraft. Jag får inte resignera och bara vara glad för de kilona som är borta, utan komma ihåg att jag har 20 kg kvar! Eller lite mindre faktiskt! Yeah!!!

2 kommentarer:

Sara sa...

Heja!
Du är en sann inspiration!
För mig går det nog sämre: kläderna krymper vartefter semlorna slinker ner!

Anja Olergård sa...

Tja, att gå ner i vikt trots att jag struntade i dieten är väl vad alla vill. Tycker dock inte jag är särskilt inspirerande utan mer tursam! Och idag åt jag en semla (dock säsongens enda). Plus köpte massa onyttigheter, jag var som en knarkare inne på hemköp! Men tack för hejaropen! Upp i sadeln igen!