Lukta gott?

Jag tänkte avsluta dagen med nåt lite fett, eftersom jag var småhungrig efter micromiddagen. Mosa en avocado, citron, vitlök, chili, tacosås i, krossa ett par mysko chips med ostsmak (jäpp, lite som gamla gympastrumpor) och ät så fort att dessa avgrundssmaker inte hinner fastna i munnen.

Kan väl meddela att Mikael vaknade strax efter att jag la mig. Jag visste nog att ingen tandborstning kunde rå på den blandningen. Myggorna segnar ner, den ivriga lilla nattfjärilen flög berusat rätt in i rutan. Vitlök och gympasockar är den osynliga fågelskrämman.

Varsågod för tipset. Den här bloggen är ju annars lite av en husmorsblogg, med goda tips och så. Mm.

Och vad gäller tips så har jag mentalt lämnat google reader för ett par dagar sen och idag på riktigt.

Ville ha en rss-läsare som
*Är webbaserad så man kan läsa sin aktuella feed på olika apparater.
*Hämtar ens gamla feed själv från google, även om det var rätt lätt när jag ett tag trodde jag ville ha The old reader och gjorde det själv.
*Behåller ens uppdelningar i kategorier, är lätt att ändra vy på (se första raden, se snippets, se hela inlägget osv.

Förut fick jag det inte att funka på både telefonen och datorn, men jag gjorde och gjorde om på några sätt och nu har jag tagit bort google reader och kör bara på feedly. Den har varit lite långsam, men jag vänjer väl mig. Såg alltid hela inlägg, kanske får ändra till snippets om det blir för långsamt.

Jag är i alla fall ute flera dar i förväg. Men jag är verkligen sur på google. Lägger de ner Mail också så är mitt liv slut.

Inga kommentarer: