Faktiskt inte bara elände och lip

Idag har jag klippt mig. De två första kommentarerna från två olika personer var: Är du nöjd? Undrar om jag inte borde vara det... Mrn mikael tycker det ser tjockare ut, och feminint. Och om jag inte stoppar för mycket goja i håret kan jag nog få det att glänsa i solen. Hon klippte nu en page som ser ut som en frisyr även om man inte orkar fixa med den. Det blir bra över sommaren. Men till bröllopet klipper jag det som jag egentligen vill ha det, så som Ellen hade på mitt bröllop, lite mer uppklippt och rundat.

Jag är visst så van att klaga här att jag har glömt bort hur man är trevlig.

Öööö, jag kommer faktiskt inte på nåt! Om man börjar med Lycka är ... kanske det kommer nåt?
Lycka är att inte ha haft gallstensanfall på tio dar.
Lycka är att kunna äta sallad med babyspenat och ändå inte få gallstensanfall.
Lycka är möjligtvis att hunden ska vara här imorgon.
Lycka är när nån gillar ens kommentar på fejan. Eller när flera gör det, så man fattar att den man sa det till inte bara tryckte gilla för att vara artig.
Lycka är nog när man är dum åt det naiva, glada, tacksamma hållet istället för det misstänksamma.
Lycka är att bli kallad nåns tvillingsyater.
Lycka är när hjärnan funkar, om än långsamt, och ett ljus går upp för en när man gör kopplingen.
Lycka är att jag aldrig spyr.
Lycka är att Mikael är söt när han sover.
Lycka är när jag får vila efter den här vansinnesveckan. Önskar mig bara byte av lakan och en halvsnabb dusch också.
Lycka är att ha luft i nacken på sommaren. Jag är helt enkelt inte en långhårig tjej. Dessutom har mitt hår blivit så tunt.
Lycka är när nån bryr sig om en.
Lycka är när lillprinsessan somnar på min axel. Att hon gillar stället nog för att somna gör mig barnsligt stolt och lycklig.
Och att jag ska få träffa tvillingarna i sommar!! Jippi. Johan och tjejerna kommer, medan Beth inte får flyga med de nya tvillingarna i magen. Undra vilka de är???
Lycka är mycket.
Lycka är ofta a matter of looking for it, försöka komma ihåg det, så dräller det fram lyckor ur minnesförrådet. Kanske inte så att det är rosenrött och underbart att vara allvarligt sjuk, men att det gråa matchas väldigt väl av det gammalrosa, det askrosa och de rosa pionerna. Oj, vad livet är vackert om man kallar det för blombukett!

Glad midsommar, kära alla.

Och ta det lugnt med sillen, hörni.

9 kommentarer:

Sara sa...

Mycket smickrad.
Ja och allt beror ju på hur man tar det, så lycka beror verkligen på ett medvetet beslut.
Anars tror man kanske att man blir stalkad av en galning som hävdar att hon tror man är lika men i själva verket vässar sina långa knivar
Man vet ju aldrig med internet ...
Själv har jag bestämt mig för att jag är lyckligt lottad som har en lagom sval kudde och en fjärd utanför rullgardinen. Och bara ont i höger sida av huvudet. Och kommer förmodligen att kunna sitta i solen och vara galet oförsiktig med sillen och ägghalvorna. Det är lycka det!
Glad midsommar!

Anja Olergård sa...

Å, vad du är farlig som ska vara oförsiktig med sillen och ÄGGHALVORNA. Dem tänker jag inte ens titta på. Men du är cool. Glad midsommar!

Anna Linda sa...

Om det inte vänder till det bättre frivilligt kan man ju alltid vända det upp och ner! Heja dej!

Anja Olergård sa...

Sån fin recension. Tack!

Monnah sa...

Och du vet inte hur sur jag är som inte kan gå på bröllopsfest nu när vi är bjudna och allt. Då är vi nämligen redan tillbaka i USA. :( Man kan visst inte riktigt både ha kakan och äta den...

Anja Olergård sa...

Jag kan antagligen lova dig att absolut inte sätta in några bröllopsfoton heller här på bloggen. Ruth är inte för hemlig av sig för det, men somliga andra...

Monnah sa...

Men du kanske kan skicka några i hemlighet till mig?! Jag vet ju vem "somliga" är och dessutom hur han ser ut, men det hade varit trevligt att se både "somliga" och den underbart vackra bruden på själva bryllupsdagen. Please, please, please...

Anja Olergård sa...

Det kan jag lova dig!

Anja Olergård sa...

Det kan jag lova dig!