Lycka

Lycka är gamla vänner som man fortfarande är vän med.

Lycka nr 2 är när de hör av sig själva, eftersom "man" är så dålig på det.


Oooo hjälp, nu måste jag rusa i säng. Dels börjar Stilnocten verka och jag blir snart otillräknelig om jag inte ligger och försöker somna, och dels börjar fåglarna sjunga upp sig för idag och jag är fortfarande inte nattad. Om nån kunde vifta med ett trollspö så att jag sovgott mellan 00 och 10.30 så skulle jag må så bra, så bra! Ja, måste gå. Men det är bäst att jag itne går så fort så jag stressar upp mig för att jag måste skynda sig att somna innan illrena går ur. Skriver med racerfart, det är nog dags att dra ner tempot till komaläge.

Bla, bla, bla. Men jag har inte spikat i nåt än i alla fall. Men vem vet om jag känns vid det här mailet imorgon när jag vaknar. Idag. Hjärnan är off. Nu stänger jag av, tar några djupa andetag och lunkar i säng. Där väntar världens bäste Mikael. Ain't I lucky?!?!?!?

Väntar å väntar, det har han nog slutat med för sex timmar sen. Men han är gullig till och med när han snarkar och sover med korsordet i ena handen och pennan i andra. Det brur jag mig inte om att jag outar, för jag bara ääääääääääääääälskar honom då. Så sig själv, så gullig, så min. Lycka i en liten ask. Ja, fast han är alltid dullig.

Lycklig och lullig. Jag vet vad det betyder. Av med datorn. Nu får ni gå. Vi ses!

Inga kommentarer: