Hår

Jag klippte mig härom veckan. Ganska mycket. (Trodde jag såg Katrin i bilrutan härom dagen!) Mina armar klarade inte av att tvätta och styla ens en page. Så jag är ganska korthårig. Jag tycker ofta att kortare hår på tjejer är så fräscht, men är lite känslig för det själv eftersom mitt huvud är litet och långt med platt bakhuvud. Känner mig lätt som en mellanstadiekille. Men nu har jag alltså nödgats minska hårvolymen, och har en sak att rapportera, eller två.

Håret torkar nog på 1/4 av tiden. Oerhört värdefullt för min hälsa. Liksom det där att bara ha platta skor.
Fick det självtorka förr var det inte torrt efter fyra timmar, nu går det nog på en halvtimme. Och inte blir det ens 1/4 om man räknar efter! Fantastiskt. Måste komma ihåg det, när jag känner mig som en pojke.

Är också glad att Mikael inte är besviken för att jag inte har "långt hår". Han gillar ju när man har borstat håret och jag ser ofta busig ut nu (eller klappa kanin), men han fäster sig inte vid såna småsaker. Det är härligt.

Kan för övrigt berätta att min hårspray har varit slut länge så för första gången köpte jag spray hos frissan. 129:- för fyra dl strong hold. Men så totalt värt varenda krona! När jag kom hem efter botox och utflykt i fredags såg mitt hår likadant ut som när jag gick hemifrån. Brukar ha svåra luggproblem, men den låg där den skulle utan att se übersprayad ut, timmar senare. Och ändå hade det både blåst, regnat och snöat/haglat på det. Så om ni tvekar inför att köpa lite dyrare stylingprodukter hos frissan, köööp, säger jag. Dessutom är den dryg och jag tror den kommer att räcka i evigheter.

Fast om Monica har några smarta argument till motsatsen tror jag att jag redan nu säger att hon har rätt.

En bra dag ser jag ut ungefär såhär. Fast de har glömt att använda en modell med dubbelhaka, som jag.

Källa

Inga kommentarer: