Fototeam

Dagens hemskaste ord måste vara fototeam. Nämligen:

Jag har blivit intervjuad och ska vara med i tidningen Allers. Hrm, nervös, men det gick OK. Tjejen som intervjuade mig var jättejättetrevlig. När hela intervjun var slut (på telefon) trodde jag att jag hade kommit undan det värsta: fotot, eftersom tjejen inte varit här och nu var det typ slut. Men då säger hon att det ska komma ett fototeam. Harkel!!!!!!!!!! Jag frågar om de kan komma om ett år så jag hinner gå ner 30 kg först. Och så har jag klippt håret och känner mig inte riktigt trygg i min ... kvinnlighet höll jag på att säga men jag menar nog faktiskt fåfänga. Usch. Foto i Allers! Men vi känner väl ingen som läser den, hoppas jag. Fast jo, jag vill ju att det ska skrivas mer om sjukdomen så att den blir mer känd, mer legitim, mer intressant, och att det ska forskas mer på den och i slutändan att det ska finnas nåt botemedel som jag ska ta och bli FRISK. Det är därför jag gör det. Och om det krävs ett foto av mig så må det vara hänt.

Men fy bubblan -- FOTOTEAM!

--------------

Max tre sekunder senare: Vad ska jag ha på mig? Hjääääääälp!!!!!!!!! Hur ska jag stå/sitta så att inte min tjocka mage syns? Hjälp!!!!! Dubbelhakan, hinner jag fettsuga den? Jag spyr. Fototeam...

Sju, åtta sekunder senare. Hjälp, hur städad måste lägenheten vara när de kommer! Mer städad än nånsin!!!!!!!!!!!!!!!! Även inne i bokhyllorna!! Mikael får börja nu. Själv måste jag sluta svettas och få ner pulsen från 200. Och att jag just smällt i mig sju megabilar och fem nappar hjälper varken mot pulsen eller midjemåttet. Jag tuggar helt hysteriskt.

Luuugn. (Inte så lätt.)

4 kommentarer:

Monica sa...

Har de varit hos dig än? Annars lycka till! Och om de redan varit där så ser jag väldigt mycket fram emot att få läsa reportaget.

Stina sa...

Fototeam? Det lät proffsigt. Som att det behövs flera stycken och inte bara en fotograf. De är säkert jättebra på att få folk att se så snygga ut som möjligt, med vinklar och sånt. (Fast som sagt, det kanske redan är gjort?) Men Anja, du är både snygg och chic det vet du!! Inte är det bara antal kilo som räknas!
Ser fram emot artikeln! Och bilden ;)

Anja Olergård sa...

Ni är snälla. Fototeamet har inte varit här, de har faktiskt inte hört av sig heller.

Så trots att ni är snälla så känner jag fortfarande ett visst mått av ångest inför detta fotograferande...

Anna Linda sa...

Foto-team är inte så läskigt. Fotot= fotograf, team= en assistent som håller upp vita skärmar eller blixtar...
Men visst är det en fåfängans rävsax! Ser man ful och sjuk ut tycks det kanske synd om en och kanske blir sjukdomen tagen mer på allvar. Ser man fin och fräsch ut blir man kallad ambassadör och inbjuden till fler sammanhang, men ingen tycker synd om en och kanske blir det inte mer forskning då.