Lite coolt?

Förresten säger Mikael att coolt är ute. Jag säger det jämt, och känner mig inte alls ute när jag säger det. Jag glömmer att jag måste googla på det och se vem som använder ordet.

Men jag var med om en cool sak igår. Ni tycker säkert inte det var varken coolt eller fett eller ens intressant. Jag satt vid datorn nån gång efter midnatt. (Mådde inte illa förresten! Kunde sitta upp!!!!!) Så från en sekund till en annan, bokstavligen, fick jag på mig som ett spännband av metall som drogs åt runt skallen, och så var migränet ett faktum. Jag har aldrig nånsin fått migrän så plötsligt förut.

Det absolut superkorkade är att med botoxet så gör det ju inte såååååå ont. Och när ljusen är släckta i lägenheten och det är tyst sånär som på nåt litet sött sovljud, och det enda jag rör är fingrarna på tangenterna, så kände jag inte några särskilt dåliga effekter av migränet. Så jag satt kvar. I två timmar. Korkskalle! För så fort jag reste mig började jag bli illamående och få sådär spyont i huvudet. Och så tog jag min arsenal av piller och åt lite macka för att få upp blodsockret.

Alltså, jag borde verkligen skriva ner allt jag kommer ihåg i stundens hetta men sen inte tänker på. Som att pillrena hjälper bättre ju tidigare i anfallet man tar dem. Och att blickstilla, tyst och ljusfri inte är samma sak som att röra sig, borsta tänderna (aj!!! för det ljudet!) och klä av sig. Nej, nu gör jag ett sånt dokument på stört. Är man senil och dum får man skriva. Hur jag ska komma ihåg att titta på det är en annan fråga.

P.S. Idag är det kostymdagen. Tydligen. Jag har finbyxor på mig, blus med puffärmar och funderar på att måla naglarna innan M kommer hem och vi ska till m&p på middag. Igår hade vi "barnen" här och det var kul. Men hur blev en rosaröd chiligrädde mjäkbeige i ugnen? Kasslern var ju inte precis smittsamt brun. Oh well. Förresten fick Jojo riskastrullen i knät. Full, varm. Handtaget gick itu. Kastrullen var eventuellt tio år gammal, och som väl var var det torrt ris och inte tre liter kokande vatten i den!

Förresten, de där två timmarna i natt när jag satt upp? Jag julsurfade! Ojojoj, vad lusten sätter i. Hur tidigt får man ta fram julen? Om man inte sätter fram adventsljusstakarna i fönstren så ser i alla fall grannarna inget. Då kan man väl knö hela huset fullt med jul utan att nån behöver döma en?

Michael Bublé ska visst släppa en ny jul-CD. Hans andra är en av mina favoriter. Men nu måste jag gå och borsta tänderna efter frukosten. Och måla naglarna på kostymdagen.

Stor kram till alla goa!

Inga kommentarer: