Ont på ...

... gammalt ställe: benen
... gammalt ställe: fotsulorna
... gammalt ställe: axlar, nacke och armar
... nytt ställe: tungan

Annars är det rätt bra idag. Var hos neurologen och fick botox. Gör ondare för varje gång men det är så värt det! Var dessutom i stan med Mikael och handlade julklappar. Honom är det mer synd om än om mig dock, för han har fortfarande ryggskott. Inte lätt att gå i snömodd och inte halka med dålig rygg. Han såg ut som en 80-åring i gången och han satte sig inte ner hos läkaren. Men i och ur bilen har gått bra.

Sen har han inte frusit heller. Han hade bara en tunn beige mockajacka och inga vantar på sig ute idag. Jag hade vinterjacka med uppdragen krage, halsduk, ulltumvantar med fleecefoder och stövlar med ulligt foder. Ändå var mina händer kallare än hans när vi satte oss i bilen för att åka hemåt. Det är lite jobbigt med min termostat. Den funkar verkligen inte. Men men, sånt é livet.

Kom på en idé idag som jag gärna vill leva ut nån gång. Vi träffade Robin L på ICA ikväll. Sen gick vi till tidningshyllan och glodde. Plötsligt såg jag tidningar som hette Gravid och Vi föräldrar osv. Jag berättade att Sanne alltid har velat låtsas gå genom tullen dödsnervös och se om nån tar fast henne. Jag har alltid velat sova över på ett möbelvaruhus, och också dagens knäppa grej: Att köpa några gravidtidningar, ställa mig i kassan och låtsas lägga något över tidningarna när personen jag känner får syn på mig (det måste alltså finnas en sån i närheten), men att göra det så att vederbörande säkert ser gravidtidningarna och börjar undra men inte kan med att fråga. Haha, vilket bus.

Jag är farlig, uppstudsig och vild, jag vet. Förut ikväll drack jag också direkt ur mjölkpaketet, men säg inte det till Mikael.

1 kommentar:

Stina S sa...

Jag fattar inte hur man kan dricka direkt ur mjölkpaketet... Det är ju så äckligt. Inte äckligt ur ofräschhets/bakteriesynpunkt (eller jo, det också =) ) men pga. blöt papp mot läpparna och äcklig mjölklukt från pappen. Uschanamej.