Nån ger sig inte

Vill gärna ha ett par overknee-strumpor att ha om jag går ut nu på vintern. De jag har är för korta för mina långa ben och klämmer bara åt mit tpå vadmusklen. Men så var de billiga Ullaredsstrumpor också.

Min vana trogen kollar jag på tradera. Hittar världens snyggaste Odd Molly-strumpor för bara 1:-. Satte maxbud på 16:-, nån hade bjudit över, 37:-, samma sak, 54:-, nån har fortfarande bjudit över! Tror jag ger mig. Frakt 30:- plus ett par strumpor som kan vara för små i foten. Nä tack. Men för en spänn hade jag blivit glad :) Och den där stackarn som bara skulle ha dem? Om jag inte hade gett mig in i leken hade hon fått dem för 1:- istället för 55:-, som jag drev upp det till nu. Men det är ju så spelet fungerar.

Har förresten sålt min första bok. Satte in ett gäng Jane Austen-faktaböcker och några bröllopsböcker. 2/3 av LA-böckerna är sålda för 1:- styck och bröllopsböckerna har inte ens några bud på sig. Tjoho, det var ju lyckat...


En sån här supersnygg mössa vill jag också ha, från Odd Molly. Men inte för 700:- resp 900:-. Då köper jag några små virkade blommor på Etsy och sätter på en vanlig snygg stickad mössa från Lindex, så -- å hej me farbror Frej -- så har vi gjort oss en design-knock-off.

Inga kommentarer: