Nyklippt

Efter sömnkliniksbesöket, promenad i ultrarapid längs Drottninggatan, middag vid Hötorget, en kula choklad och en kula strawberry cheesecake på Paus i VH, klippte jag mig. Sa att jag vill ha en uppklippt page. Sa att jag har litet huvud och platt bakhuvud, så dem får man gärna låtsas att jag har genom kreativ klippning. Visade med handen var jag vill ha volymen.

1) Det är absolut ingen page. Alldels för kort på sidorna. Tantvarning!
2) Nacken är för lång och låg.
3) Det är för mycket (på "avlång vertikal yta" talat) uppklippt ovanpå huvudet, så det är på väg till tantvarning igen.
4) Dessutom ser frisyren inte ut som en kort långhårig frisyr, vilket är vad jag vill, utan mer som en lång korthårig.

Har nu varit hos fyra olika frisörer i Handen och VH och har fortfarande inte hittat nån jag är nöjd med. Nu börjar det dessutom bli så illa att jag kanske måste gifta mig i nån av de här håren. Ska jag behöva klippa mig i Borås? Hos hon den brunhåriga som har bott i samma hus som jag? Eller av gamla goa Salme. Förut blev jag lite trött på hennes klippningar för de var ju likadana och efter några år blev det för bekant. Men nu skulle jag ge mycket för det där bekanta, för det var ju alltid bra!

Däremot är nog frisören från idag nöjd, för hon lurade på mig ett schampo som kostar 110:-. Men en gång i livet kan man testa salongsprodukter och se om de verkligen är värda priset. Jag har ju problem med torr hårbotten men fett hår och numera torra behandlade toppar, så ett bra schampo kan kanske göra susen. Vi får se imorgon bitti. Ska åka hemifrån 8.30 för att (förhoppningsvis!!!) hinna till sömndoktorn. Blir intressant att orka duscha och göra i ordning håret före det...

Just nu känner jag mig däremot inte ett spår sömning trots i princip ingen sömn alls i natt. Joachim K tyckte det var en bedrift att inte somna med en propavan och två stilnoct i kroppen. (En tredjedel av det är nog för att knocka en normal person.) Det är inte ett litet problem jag har, som löser sig av rätt templeratur i sovrummet precis... Snart får jag anställa en privatläkare som får pumpa mig full med sövningsmedel, som wacko jacko tydligen gjorde. Jag förstår honom.

Gonatt, hoppas jag.

Inga kommentarer: