Jag är så sur!!

Åt resterna av pastamiddagen igår. Det var lite lite för mycket så jag väntade glatt på att magtarmkanalen skulle göra sitt arbete och jag skulle börja känna mig mer lagom mätt. Men det hände aldrig. Flera timmer senare kände jag mig fortfarande nymätt. Däst. Sur. Dessutom hade jag migrän. Hade tänkt att jag skulle ta pillrena i samband med sänggåendet så att jag boostade sömnigheten. Låg ändå bara i soffan och såg på TV med svagt ljud på och rörde mig inte, så huvudvärken, however irriterande, var inte gravt plågsam.

Så till slut gick jag och la mig, tog alla mina piller, och läste lite i min bok. Tyvärr kände jag mig inte sömnig, och huvudvärken blev bara, om något, ytterst marginellt bättre, eventuellt bara för att det var slut på ljud och ljusflimmer från TV:n. Och så blev jag som jag blir ibland när jag har tagit för mycket piller, att jag liksom inte kan andas så bra, typ astma/krupp-andning bara med halsen och inte magen, vilket ju inte heller främjar insomnandet.

2½ timme senare var jag fortfarande mätt, migränig, och vaken. SUR!!!!!!!!!!!!!!!

Jag kom då på vad min neurolog sagt om migrän -- att hos vissa migränpatienter stannar matsmältningen av, det är därför nässpräy kan vara bättre för tabletterna tas inte upp. Det var precis vad som hade hänt mig igår. Jag hade ledtråden när jag fortfarande kände mig mätt efter 4 timmar...

Så hur länge jag låg och vred mig vet jag inte, gissar på 4½ timme av antalet vridningar att göra (jag vet hur länge jag ligger på varje sida innan jag vänder mig om igen) och sen slumrade jag till, mycket dålig sömnkvalitet med extremt mycket drömmar som Salvador Dali skulle bli inspärrad om han målade.

"Vaknade" 19.20 för att jag inte orkade drömma mer.

Så det positiva med botox är att jag slipper migrän.

Men det negativa med botox är att jag glömmer alla mina säkerhetsknep, som att ta pillrena vid första aningen om migrän, så att pillrena verkligen verkar.

Usch. Jag är så sur. En vedervärdig, bortkastad natt. Sitter och gäspar och gäspar, men vet inte om kroppen är nog trött för att sova. Hjärnan har ju inte fått sova, men kroppen har legat stilla i över 12 timmar, så det kanske inte går att lägga sig förrän om 6-7 timmar, fast jag är trött redan nu.

Jag är less på det här!!!!!!!!!!!! Såg på två nudister på 5:an som sa: Nä nu sover vi va, och sen vände de sig om om somnade. Strunt i Louboutins, BMW, Västindienkryssning, fettsugning och hushållerska. Ge mig möjligheten att somna när jag vill.


Och trots att jag borde vara så tacksam för att Stilnoct hjälper, så är det fortfarande sååååå tröttsamt att vara sån slav under mina rutiner, min mer än konstiga dygnsrytm som jag avskyr, och ändå vara rädd varje natt för att jag ska ha blivit tillvand och att jag ska få en natt som inatt.

Ska till sömnläkaren den 16:e. Kanske han kan fixa nåt till min födelsedag dan efter. Det vore nåt!

1 kommentar:

AL sa...

det verkar som svaret finns mitt framför ögonen på dig: bli nudist!