gammal är bäst

Jag nämnde ju att jag längtar till Stadsmissionen efter kläder proppfulla med karaktär och historia och liiiiiv.

Såg det här fotot på Martha Stewart's main bridal magazine girl, Darci Miller. Det är hon till vänster.


Inte för att jag ska ha ärmlöst och högt i halsen (då hamnar balooberna på magen), men bara stilen -- egen, cool, djärv, dramatisk, men helt klassisk på samma gång.

Det börjar suga mer än vanligt i shoppingtarmen!! Stadsmissionen på Söder, vilket vackert namn!!!! Min dröm är att hitta en enkel knälång vit klänning som går att piffa (taft säger jag bara! Underkjolar!) till världens coolaste informella brudklänning så slipper jag ha den där övervackra pajasklänningen med släp som man ska väga 40 kg mindre i. Och så säljer jag den förhoppningsvis på tradera eller blocket! Win-win situation.

Nu börjar sovpillrena verka. Ska stänga av datorn, stänga av ljudet på telefonerna, massera nacken, hålla bön och drömma om Stadsmissionen och M:s och min bröllopsresa. Förresten tror jag inte vi ska ta nån sistaminutenresa i höst, mitt upp i svininfluensan. Vi kan ta det nästa vår istället. Jag har inte pratat med honom om det än. Vi skulle åkt på kort kryssning bara, och ta utlandsresan sen. Men som sagt, vi får se.

Inga kommentarer: