Surrealistiskt!

Efter en ekonomiartikel om Anders Borgs finanser så står en länk till Bianca Ingrosso ekonomi. Jag fattar inte vad som är skillnad på deras vinst, omsättning och hur mycket kostnader de har, men låt oss bara säga att de är mångmiljonärer bägge två.

"Europas bästa finansminister" och en som är känd för att hennes föräldrar är kända? Mig veterligt gör hon ingenting förutom att hon på sistone har ett sminkmärke. Hon är ju inte känd för nåt som hon själv har gjort, utan skaffade sminkmärket när hon redan var känd. Att sälja nåt när man redan har en köpsugen följarbas är som Blondinbella, vars schampo jag köpte för halva priset bara för att testa, och det var värdelöst. Inte bättre än vilket schampo på Ica som helst. Och nu går det ju inte så bra för henne längre. Om man säljer beroende på vem man är och inte beroende av produkternas kvalitet, så kan ju folk vända kappan efter vinden så fort nåt hetare dyker upp. And it will.

Men jag är bara upprörd över att en liten nolla kan ha samma sorts ekonomi som en som har åstadkommit nåt internationellt imponerande! Styrt ett lands finanser jämfört med ett Instagramkonto!

Jag säger inte att hon är värdelös på allt, hon har ju helt klart en förmåga att tilltala unga tjejer som ser henne som en förebild, och skaffa tittarsiffror och likes och följare. Men seriöst, man har lite hål i huvudet om man har henne som idol. Jag såg henne en gång när jag tittade på deras familjesåpa, och hon var så bakom flötet att jag fick högt blodtryck! Tänkte Vart barkar det hän med det här landet om detta är vad folk gillar att titta på!

Och till er som följer mina åsikter slaviskt för att jag är er Influencer, KÖP INGET AV BIANCA ELLER BLONDINBELLA. Vi vill premiera intelligenta företagare med bra normer. Inte Kardashians. Att bli känd och rik är inte livets mening. Skaffa ett vettigt liv, annars slutar du som Whitney, tom, oälskad av sig själv, nerdrogad, fast du kanske har världens största talang.

Så, nu fick jag säga mitt. Det är skönt att ta sig själv på så stort allvar.

8 kommentarer:

modren sa...

Men Paolo Robertos pasta då? Får jag köpa den?
modren :-(

Anja Olergård sa...

Haha, nej! Inte Katrin Zytomierska LCHF-produkter heller.

modren sa...

Du är hård.
modren

Anja Olergård sa...

Som influencer har man ju stor makt och jag tar mitt ansvar på stort allvar.

modren sa...

Ja, fortsätt du med det. Du efterlämnar en bättre värld. <3
modren

Monica sa...

Men hjälp! Vad ska jag göra nu? Jag ÄLSKAR Blondinbellas deo, den första någonsin jag varit riktigt nöjd med. Jag tror jag fortsätter köpa den tills företaget går i konken. Får jag avdrag för bikten? Hoppas...

Anja Olergård sa...

Haha, ja du Monnah, om du tycker en produkt är bra, bättre eller bäst, så får du givetvis gärna köpa den. Men väldigt snällt av dig att du frågar. De ska ju inte straffas för att de är influencers, bara inte orättvist belönade för sitt namn.

Det var väl iofs kul att höra att du är nöjd. Jag börjar genast tvivla på min kanske överdrivet hårda attityd? 😜

Monica sa...

Nej, kör på! Låt nej vara nej och ja vara ja så finns det inte utrymme för missförstånd. Och det är ju bra tänker jag! ❤️