Hurra igen!

Hade firande igen igår! Fantastiska presenter och god smörgåstårta och både tårta och citronpaj. Såg hur bra min foundation var när jag sminkade av mig. Men det var det värt! G mulade de nybakade kanelbullarna (jag kan bara säga halleluja om dem!) och det gjorde jag också. J mulade tårtan. Alla mulade det mesta egentligen.

Fick med mig en bit citronpaj hem, och en påse bullar och frallor. Åt en bulle med en gång. Sen citronpajen. Sen såg Mikael att det låg en till bulle i som jag inte sett för frallorna och då var jag Pavlovs hund och Mikael kände i luften hur jag blev alldeles tokig av längtan. Efter bullen alltså.

Såg förresten på min fasters handstil att hon inte skriver mitt namn med en vanlig versal, A, utan med en stor skrivstilsgemen. Det gör jag med! Insåg att jag kanske har sett henne skriva mitt namn i barn- eller ungdomen och tyckt det var fint och härmat det. Det kändes rörande på nåt vis att ha det gemensamt. Ens namn är ju det personligaste man har. Även om jag tyckte mitt namn var alldeles för unikt när jag var liten och inte ville sticka ut. Nu älskar jag det och tycker att det passar mig också.

Kameran, eller min hantering därav, kan inte göra blommorna rättvisa, men den här makalösa buketten fick jag.
Och se vilken blomsteraffär jag har på soffbordet. Ligger och tittar på dem och njuter, så många gånger om dagen.
Så här fin har jag inte gjort mig sen i fredags (hö hö) så jag tror jag måste bevara detta för kommande generationer. Först min skrytring som jag fått av mamma men den är inte äkta. Hade nog kostat 200 000:- om den var riktig. Och ser ni så fint jag har matchat nagellacket med klänningen?
Sen har jag satt tre rosor på klänningen. Har en hel skokartong med blommor att sätta på kläder eller i håret. Hälften köpte jag i bulk från Kina.

Och så har jag ordentlig behå på mig men det behöver jag inte visa upp i bild.

Men här är jag alltså, igen, i min 50-årsklänning som jag köpte på Tradera med prislappen kvar. Så den fick jag typ 80% rabatt på. Kan inte låta bli att skryta om såna fynd.

Tack för det. Nu är det bara ett firande kvar. I helgen kommer min syster hit och då ska vi ut och äta. Om jag kan låta bli att få en aneurysm pga vårdcentralen före det så ska det bli jättekul!

6 kommentarer:

Sara sa...

Å, du är så fin!

Kom inte ihåg att det heter skrivstilsgemen, men det använder jag också för det mesta. Och nåt liknade för G. Undrar om det finns några uttolkningar som säger nåt om oss somm gillar skrivstilsgemener?

/Graafologen

modren sa...

En så lyckad kväll det blev! Och du var så snygg i din underbara klänning! Och småungarna är härliga personligheter. Nyss var du så liten...
modren och farmodren som inte fattar hur fort tiden går

Anja Olergård sa...

Jag dör, graafologen! Jag tror det betyder att man låter sig influeras av den gamla tiden när folk skrev vackert, men särskilt att man är intelligent, kreativ och vacker.

Anja Olergård sa...

Jag är så glad för klänningen och för bullarna och för ungarna. Och för att alla kunde träffas.

Monica sa...

Vad fint att du orkar på det här sättet! Och du är så fin så du hade kunnat gå på kungligt bröllop. Grattis igen. Och igen!

Anja Olergård sa...

Sötis! Kungligt bröllop, nu blir jag generad 😍