Känner han mig eller?

Jag har fått en tårta av Ica Maxi för att jag snart fyller jämnt. Men Mikael sa att brevet innehöll två presenter och förutom tårtan var det nånting han helst inte ville att jag skulle få, av beroendeskäl. Jag försökte tänka på vad jag är beroende av och insåg snabbt att de nog inte ger bort sömnpiller och då fattade jag inte.

Men så ser jag att det är ett paket servetter. Vi har våra (vi säger jag, men de är mina!) i ett köksskåp och de står upp från ena sidan till andra. Så det är en del. Men ikeapaketen är tjocka osv. Men har inte alla så, olika servetter för olika årstider och humör? Jag trodde inte det var ett beroende och framförallt inte att det var nåt som Mikael hade märkt av. Han sa det ju mer som ett skämt och jag uppskattar att vi hade nåt att skratta åt.

Och jag säger det bara till er, men överst på min önskelista står Servetter Elefanter, blå, Svenskt Tenn. Och nummer två är allmänna servetter. 

En gång tyckte han vi skulle slänga några julservetter som inte gått åt, de var så söta med Jesusbarnet och Maria och Josef och jag hade fått dem av Neo och Belle och var han helt GALEN? Slänga såna servetter?!?!?! Som väl var hade vi ett litet paket med förfärligt fula påskservetter som jag föreslog att vi kunde slänga istället. Så detroniserades den maktkampen.

Men nu vet jag inte om jag ska ta bort servetter från min önskelista. Det var ju nästan det enda jag kom på, särskilt blå elefant. Jag lär inte få det av Mikael om man säger så.

Inga kommentarer: