Dagens det-ska-man-inte-skämta-om

Var och fick botox idag. Glömde titta på utsikten. Men jag har det så bra.

Men jag kände mig så fin idag också. Så blir det kanske efter en sommar utan att man orkar klä på sig. Men jag hade tre olika mönster på mig, blommigt, prickigt och randigt. Så jag tror vissa hade fått epilepsi (och det är det man inte borde skämta om) av mönsterblandningen men jag var faktiskt rätt nöjd själv. Jag är ju inte så mycket minimalist utan maximalist, och även Maximalist, när man tänker efter.

Så nu ska jag bli en sån där riktig influencer som fotar sig själv i alla möjliga situationer. Eller inte.

Men jag kan berätta att ballerinorna är från Deichmann från en långt gången säsong, de är supersköna i mocka, byxorna har jag fått av mamma i present och ni kan se nedan när kronprinsessan har nästan likadana på sig (hennes är dock från By Malina och mina Cellbes tror jag det var, men jag är mer än nöjd med det) 
koftan är från Lindex men köptes med prislappen kvar på Tradera, och toppen har jag glömt vilken affär den är ifrån men är också ett traderafynd. Nagellacket är Ellos eget märke och är förvånansvärt bra och nästan otänkbart billigt! Jag målade naglarna två gånger i fredags och idag målade jag bara över topparna lite, värre var det inte.

2 kommentarer:

modren sa...

Visst är brallorna inte bara snygga utan också sköna! Cellbes eller inte.
modren

Anja Olergård sa...

Skönaste byxor jag nånsin haft. Och såååå snygga. Tusen tack!